Cu BlaBlaCar în străinătate: ce spun membrii noștri

Cu BlaBlaCar în străinătate: ce spun membrii noștri

Mulți din membrii BlaBlaCar folosesc platforma pentru a călători în străinătate, cele mai populare destinații fiind Germania, Italia și Austria. Vezi ce spun aceștia despre experiența lor.

thumbnail-144x144-4

Adrian, 29 de ani, nivel de experiență BlaBlaCar: Experimentat

Am aflat de Bla Bla Car de pe internet, dintr-un spot publicitar. Motivul principal pentru care folosesc BlaBlaCar este că reușesc să fac economie atunci când mă pornesc singur la drum, împart costul combustibilului la persoanele cu care merg și astfel pot merge mai des în călătorii. Poți cunoaște persoane noi și puteți povesti la drum, astfel călătoria devine mai puțin plictisitoare.

thumbnail-144x144-5

Adrian, 26 de ani, Ambasador BlaBlaCar

Lăudabilă inițiativă! Am aflat de voi întâmplător, având nevoie să ajung urgent la o destinație nu prea îndepărtată, dar nici accesibilă.

BlaBlaCar a însemnat pentru mine materializarea unei idei pe care o vedeam absolut necesare în spațiul comunitar, din ambele perspective: pasager și conducător auto.

Fără a minți, BlaBlaCar înseamnă în primul rând cheltuieli mai mici – platforma voastră mi-a permis să călătoresc cu sume de până la 3 ori mai mici.

thumbnail-144x144-6

Iulian, 25 de ani, Ambasador BlaBlaCar

De această aplicație am aflat de la un prieten care făcea naveta Satu Mare – Cluj, după ce i-am povestit cât este de monoton să mergi singur cu mașina. Motivul principal pentru care folosesc BlaBlaCar este faptul că îmi dă oportunitatea de a socializa cu o grămadă de persoane noi (majoritatea cu vârste similare cu a mea), cu care pot face un schimb de idei și păreri, de multe ori făcându-mi și prieteni prin intermediul acestei platforme… și să fim sinceri, câțiva lei în plus nu strică nimănui :).

thumbnail-144x144-7

Diana, 37 de ani, nivel de experiență BlaBlaCar: Expert

Am aflat de BlaBlaCar prin 2013, pe când locuiam în Italia și făceam multe drumuri lungi cu mașina deoarece soția lucra în domeniul modellingului. După cum știți, să conduci pe autostrăzile din Italia este destul de scump, prin urmare unul din fotografi ne-a sugerat să încercăm Bla Bla Car. Avantajele sunt mari: am avut curse de 4000 km și am economisit foarte mult la motorină. Să nu se înțeleagă greșit: nu este un mod de a câstiga bani, masina are și alte costuri, nu numai combustibilul. În primăvara am facut un drum prin Europa de peste 5000 km și am avut pasageri din 11 țări, de pe toate continentele.

Află mai multe despre

Poveștile membrilor

Prin utilizarea acestui site web, îți exprimi acordul că ultilizăm modulele cookie pentru diferite analize și producem conținut și reclame care să fie de interes pentru tine. Citește: politica noastră referitoare la modulele cookie

Oferă o cursă