×

Numai pentru doamne

Multe femei își pot pune întrebări privind siguranța atunci când este vorba de carpooling, și deși BlaBlaCar propune diferite funcționalități de siguranță pentru a crea o comunitate sigură și de încredere, unele femei pot încă avea rețineri în ceea ce privește călătoriile cu membrii de sex masculin. De aceea, BlaBlaCar a creat Numai pentru doamne, acordând membrilor săi posibilitatea de a organiza călătorii în care și conducătorul auto, și pasagerii sunt de sex feminin. Această opțiune dă femeilor un sentiment de siguranță în plus și am constatat că este apreciată în mod deosebit atunci când membrii noștri de sex feminin călătoresc pentru prima dată cu cei din comunitatea BlaBlaCar.

Găsește o cursă

Dacă ești o pasageră în căutarea unei curse și ai prefera să călătorești cu un conducător auto de sex feminin, intră în cont și caută curse pentru traseul dorit. Poți apoi selecta filtrul „Numai pentru doamne” (vizibil odată ce ai intrat în cont). Vei putea consulta astfel toate cursele Numai pentru doamne, oferite de către conducători auto de sex feminin.

Oferă o cursă

Dacă ești o conducătoare auto cu locuri disponibile, ai posibilitatea de a oferi călătorii numai membrilor de sex feminin - cursa ta va fi astfel disponibilă numai pentru femei. Poți vedea în oferta de călătorie dacă o anumită cursă este Numai pentru doamne.

Călătorești cu mașina în curând?

Oferă o cursă Numai pentru doamne acum!