×

Evaluări ale membrilor

Ce sunt evaluările membrilor?

Evaluările sunt un schimb de impresii între membrii comunității BlaBlaCar. Evaluările pozitive arată că membrii sunt persoane de încredere și recomandate de comunitate. Dacă primești evaluări pozitive, ceilalți membri aleg să călătorească cu tine, iar organizarea călătoriei tale devine astfel mai simplă.

Lasă o evaluare acum!

Cum să faci un schimb de evaluări

Poți schimba evaluări cu alți membri, dacă ai fost în contact cu ei pe BlaBlaCar.

Dacă lași o evaluare întâi, celălalt membru nu o poate consulta decât odată ce îți lasă o evaluare la rândul său. Astfel, poți lăsa un comentariu sincer, cu toată încrederea.

Celălalt membru are 14 zile la dispoziție, pentru a-ți lăsa o evaluare la rândul său. Ambele evaluări sunt publicate în același timp, fie în momentul în care celălalt membru ți-a lăsat și el o evaluare, fie la expirarea termenului de 14 zile.

Dacă un alt membru îți lasă o evaluare mai întâi, primești o notificare pentru a te informa și invita să lași o evaluare la rândul tău.

Odată ce ai lăsat și tu o evaluare, vei putea consulta evaluarea care ți-a fost lăsată și ambele evaluări sunt publicate în profilurile voastre respective.

1. Precizează dacă celălalt membru era conducător auto, pasager sau dacă nu ați călătorit împreună.

2. Alege un răspuns din această listă, pentru a-ți evalua experiența.

3. Lasă un comentariu, descriindu-ți experiența pe scurt și precizând dacă ai recomanda și altora să călătorească împreună cu acest membru. Îți poți previzualiza evaluarea înainte de a o trimite.

Câteva exemple de evaluări:

  • Excelentă  - o experiență excepțională! Călătoria a fost foarte confortabilă, persoana era fiabilă și de încredere sau, poate, dacă este vorba despre proprietarul mașinii, acesta din urmă s-a oferit să te lase undeva aproape de casă.
  • Foarte bună  - persoana era fiabilă, te-ai simțit bine și ai avut o experiență foarte plăcută.
  • Bună  - persoana a fost punctuală și experiența a fost, în ansamblu, pozitivă.
  • Slabă  - experiența nu a fost prea bună și nu ai recomanda-o.
  • Dezamăgitoare  - membrul nu era amabil, nu s-a prezentat la punctul de întâlnire sau nu te-a contactat.

Pentru mai multe informații privind evaluările, fă click aici.

Evaluări anonime privind aptitudinile la condus

Dacă lași o evaluare unui conducător auto, îi poți evalua în mod anonim și aptitudinile pentru condus. Aceste comentarii nu îi sunt direct vizibile. După mai multe evaluări anonime privind aptitudinile sale pentru condus, o medie este publicată în profilul său. Acest nivel suplimentar de evaluare contribuie la menținerea unui carpooling sigur, fiabil și de încredere pe BlaBlaCar.

Deci ce mai aștepți?

Dacă ai călătorit cu BlaBlaCar, fă un schimb de evaluări acum, pentru a-ți crește reputația de persoană de încredere! Povestește comunității despre experiența ta cu un alt membru și primește, la rândul tău, impresii din partea acestuia - 75% din membrii care lasă o evaluare primesc o evaluare, la rândul lor. Astfel, îți mărești și Nivelul de experiență, consolidându-ți, în continuare, reputația de persoană de încredere!

Lasă o evaluare acum!