BlaBlaCar acum în România, Serbia, Croația și Ungaria!

BlaBlaCar acum în România, Serbia, Croația și Ungaria!

Din martie 2015, AutoHop a devenit parte a BlaBlaCar, cea mai mare și de încredere comunitate de carpooling din lume. Această dezvoltare înseamnă că membrii AutoHop din România, Serbia, Croația și Ungaria fac parte de acum dintr-o comunitate globală de carpooling. Ai avut vreodată nevoie de un carpooling, dar nu erai în apropierea unui calculator? […]

blablamap-ro

Din martie 2015, AutoHop a devenit parte a BlaBlaCar, cea mai mare și de încredere comunitate de carpooling din lume. Această dezvoltare înseamnă că membrii AutoHop din România, Serbia, Croația și Ungaria fac parte de acum dintr-o comunitate globală de carpooling.

Carpooling oriunde, oricând de pe mobil

Ai avut vreodată nevoie de un carpooling, dar nu erai în apropierea unui calculator? Te-ai aflat vreodată în drum către punctul de întâlnire și ai vrut să verifici numele șoferului, numărul sau modelul mașinii?

Acum poți face toate acestea cu aplicația BlaBlaCar disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Oferi sau găsești curse, vezi profilurile membrilor, contactezi alți membrii ai comunității…oriunde, oricând!

Presă blablacar

Descarcă și tu aplicația gratuită!

Mai mulți membri, mai multe alternative

Comunitatea BlaBlaCar are peste 10 milioane de membri din 18 țări! Cu atât de mulți membrii care oferă sau sunt în căutarea unei curse, atât când vine vorba de conducători auto cât și de pasageri, ai mai multe șanse să găsești oamenii potriviți alături de care să împarți costurile unei călătorii între orașe.

Păstrează-ți evaluările

Nu-ți face griji! Toate evaluările superbe primite pe contul tău AutoHop vor fi transferate pe noul profil de pe BlaBlaCar. Așa că vei continua să profiți de buna reputație creată deja.

Carpooling de încredere

Când vine vorba de încredere înseamnă că pe BlaBlaCar vei știi totul despre persoana alături de care vei călătorii. Datorită verificării numerelor de telefon și a moderării fotografiilor, vei putea verifica un profil de încredere înainte să decizi alături de cine călătorești.

mosaicmembers2-nobubbles-logo

Prin utilizarea acestui site web, îți exprimi acordul că ultilizăm modulele cookie pentru diferite analize și producem conținut și reclame care să fie de interes pentru tine. Citește: politica noastră referitoare la modulele cookie

Oferă o cursă